V posledním náhledu na vývoj DCS World se dozvíme o nových funkcí, které přicházejí do DCS: Supercarrier. Pro vylepšené noční operace se dokončují nová gesta palubní posádky, jako jsou signály pro uvolnění brzd, světelné hůlky a vylepšené stíny.

Společnost Heatblur Simulations dodá aktualizaci hry DCS: F-14 Tomcat v příští otevřené betaverzi.

“Práce pokračují významnými vylepšeními a doplňky. Ty sahají od vizuálních prvků, jako jsou nové modely pilotů v kokpitu, až po některé zbývající klíčové funkce včetně pokročilých rušivých efektů na radaru a souvisejících displejích.”
– Heatblur Simulations

 

 

DCS: Supercarrier

Hero1.png.4504484f64ea6a5062bb27f560a0fbc4

Zdroj: Eagle Dynamics

Důležitým a náročným prvkem DCS: Supercarrier byl vývoj nočních operací. V uplynulém roce probíhali práce na několika aspektech, které budou brzy uvolněny do otevřené beta verze. Patří mezi ně nové animace palubní posádky, které využívají nový systém kosterních animací, nové animace specifické pro noční operace a začlenění světelných hůlek. Díky tomu budou palubní operace v noci mnohem jednodušší a realističtější.

Pro letadla, palubní posádku a objekty na “střeše” v noci je vylepšeno osvětlení a stíny na základě osvětlení paluby a věže. Na této funkci se stále pracuje, aby se zvýšil výkon a počet snímků za sekundu. Stíny na palubě budou volbou, kterou bude nutné zapnout v grafických možnostech.

Při konečném přiblížení se nyní budete muset potýkat s efektem “burble”. Toto narušené proudění vzduchu vycházející ze zadní části nosiče má za následek krátkou částečnou ztrátu vztlaku při přibližování. Pokud na to nejste připraveni, může to pro vás znamenat mnohem větší problém. Tento efekt nadále není kompletně dokončen a brzy můžete očekávat jeho první iteraci.

 

F-14 Tomcat

Hero2.png.7685a752f8636fdbab91e0db9e39eb8d

Zdroj: Eagle Dynamics

DCS: F-14 Tomcat se nedávno dočkal působivé aktualizace a přepracování autopilota a souvisejících systémů řízení letounu. Jednalo se o rozsáhlý počin, který bude mít významný dopad na vaše létání. Cílem je poskytnout vám systém tak, jak by fungoval  ve skutečném letadle. To vše bude generovat stejné efekty, jaké by vykazoval skutečný autopilot F-14 v různých letových podmínkách.

Vývoj Tomcatu pokračuje vylepšováním různých systémů a přidáváním některých posledních funkcí, které v současné době v modulu chybí. To vše znamená, že Tomcat bude přesněji odrážet funkce a omezení skutečného letounu.

 

Operace Agile Spear

Kampaň od Combat King Simulations

Hero3.png.684b30ca8b37f2df0614c10945b098c6

Zdroj: Eagle Dynamics

Stanete se majorem “Tookem” Keyem, vedoucím letky a pilotem-instruktorem přiděleným k 74. stíhací letce na základně Moody AFB. Veďte vojenskou reakci proti útočníkům.

 

Minulý týden jsme se týdennímu souhrnu od Eagle Dynamics nevěnovali, a tak to nejdůležitější přinášíme dnes.

 

Mi-24P Hind

Pokrok ve vývoji

Hero1.png.8f2c77054c0bf12aa65e69098572caaf

Zdroj: Eagle Dynamics

Jednou z nových funkcí, která se objeví v příští aktualizaci Mi-24P, je systém magnetického nastavení deklinace KM-2. Díky němu bude muset střelec druhého pilota (CP/G) vytočit magnetickou odchylku do KM-2, aby získal skutečný kurz na RMI. Pokud je CP/G Petrovič AI, bude ji automaticky nastavovat, jakmile se zapne kurzový systém “Greben” nebo pokud startujete z “horkého” letadla.

Byla přidána řada nových klávesových zkratek pro všechna rádia a byly vyřešeny některé konflikty. Byly také přidány samostatné klávesové vazby pro volič zbraní CP/G.

Vyřešilo se několik dalších frustrujících chyb, jako je například desynchronizace panelu pro výběr ATGM “SCHO” mezi hráči v “Multi Crew” a chyba bočního výběru raket. Chybu kanálu směru autopilota, která bránila přepnutí kanálu AP směru do režimu nečinnosti a zpět do režimu udržování směru. V současné době přepracovávají v ED systém trimování pedálů a systém mikrospínačů pedálů.

V příští fázi vývoje by měli být informace o dokončené implementaci střely vzduch-vzduch R-60 pro DCS: Mi-24P Hind.

F-14B Operace Sandworm

Kampaň od Sandman Simulations

Hero3.png.534a7512f972fe8cfda9aa69352169f5

Zdroj: Eagle Dynamics

Píše se rok 1998 a napětí v Perském zálivu rychle roste. Porušování lidských práv, brutální vojenské zásahy proti shromážděním a popravy politických vězňů vedly k sankcím USA a EU proti Íránu.

V reakci na to Írán pravidelně narušuje vzdušný prostor sousedních zemí a brání mezinárodní lodní dopravě přes průliv. Navzdory pokusům o diplomatické řešení problémů svět chápe, že se situace může kdykoli vymknout kontrole.

Aby se zabránilo přímému vojenskému konfliktu, je do regionu vysláno 9. letecké křídlo amerického námořnictva. Brzy se těšte na kampaň DCS: F-14B Operation Sandworm od Sandman Simulations.

 

Zdroj :