X-WORLD Europe
Citát ze zdroje Alghena dne 6. 7. 2023, 11:29Do nedele 9. júla 2023 je možné ešte pracovať na úpravách podkladov v OSM. Potom budú dáta spracované pre X-WORLD Europe 3.0. Kto chce zlepšiť XP 12, nech začne vo svojom najbližšom okolí.
Do nedele 9. júla 2023 je možné ešte pracovať na úpravách podkladov v OSM. Potom budú dáta spracované pre X-WORLD Europe 3.0. Kto chce zlepšiť XP 12, nech začne vo svojom najbližšom okolí.
Citát ze zdroje Martin Flek dne 10. 7. 2023, 21:55Něco málo jsem zkusil, tak jsem zvědaví na výsledek. Až bude na plánu další aktualizace, zase napiš.
Ale proč se u nás ve vesnici negeneruje kostel jako kostel jsem zjistil až pozdě.
Něco málo jsem zkusil, tak jsem zvědaví na výsledek. Až bude na plánu další aktualizace, zase napiš.
Ale proč se u nás ve vesnici negeneruje kostel jako kostel jsem zjistil až pozdě.
Citát ze zdroje Alghena dne 13. 7. 2023, 21:55Ja som tiež trocha popracoval. Uvidíme, čo z toho bude. V X-America 3.0 Armin lesy vôbec neaktualizoval.
Ináč kostoly... V X-Europe v Nemecku bol problém vyriešený tým, že všetky kostoly a kaplnky sú osadené ručne.
Ja som tiež trocha popracoval. Uvidíme, čo z toho bude. V X-America 3.0 Armin lesy vôbec neaktualizoval.
Ináč kostoly... V X-Europe v Nemecku bol problém vyriešený tým, že všetky kostoly a kaplnky sú osadené ručne.