Zdravím všechny příznivce leteckých simulátorů a především piloty DCS World. Po delší odmlce (v práci nestíháme) přináším další novinky z virtuálního světa létání.

Novinky z DCS World 5.11.2021

DCS World stabilní verze dostává velkou aktualizaci a vylepšení radaru vzduch-země pro DCS: F-16C Viper. Tomcat dostává novovinku LANTIRN Jester AI. Další vylepšení obdržel také AI Petrovich pro Mi-24P. Celý seznam změn a vylepšení je v originále zde.

HDU letounu AH-64D zobrazuje členům posádky důležité údaje o navigaci, senzorech a zbraňových systémech. Podívejte se na druhé video z výukové série DCS: AH-64D HDU/IHADSS Lesson od Matta Wagnera.

Od vydání stabilní verze 2.7.7 bylo odstraněno mnoho chyb z části simulátoru, věnované druhé světové války. Užijte si prosím naše nové balíčky The Channel a Warbird.

DCS World

Stable 2.7

Hero1.png.a3fd20ed213fd84fbf539d35ab06d023

Zdroj: Eagle Dynamics

Tento týden došlo k aktualizaci DCS World Stable na verzi 2.7.7.15038. To umožňuje přinést vám všechny nejnovější funkce, zatímco se pokračuje v dalších fázích vývoje a implementace v otevřené betaverzi 2.7.8, která se objeví již brzy. Opravdu vám děkujeme za vaši neutuchající podporu a nadšení.

DCS: AH-64D

Development Progress

Hero2.png.b6f9b6f23dc71a0e61476f16af599fed

Zdroj: Eagle Dynamics

 

IHADSS HDU Integrated Helmet and Designation and Sighting System je monokulární zařízení, které přenáší letové údaje a noční vidění pilotovi a druhému střelci. Existují čtyři režimy IHADSS: cestovní, přechodový, visení a bob-up. Každý z nich má přidružené letové, navigační, zbraňové, senzorové a zaměřovací informace, které sledují zaměřovač člena posádky.

Do monoklu lze také promítnout modernizovaný systém nočního vidění pilota (M-PNVS) pro termovizní noční vidění podél zorného pole pilota.

Warbirds & The Channel

Bundle up

Hero3.png

V posledních dvou týdnech se v ED zaměřili na řešení některých zbývajících chyb v modulech druhé světové války. Mnohé z těchto oprav jsou nyní k dispozici ve verzi 2.7.7. Stabilní verze. Tyto práce budou v dohledné době pokračovat a doufáme, že vám v nadcházejících novinkách přineseme podrobnější zpětnou vazbu.

Obliba produktové řady WWII neustále roste, a proto se ED rozhodli nabídnout 30% slevu na balíčky modulů, které se skládají z libovolného jednoho válečného letadla WWII společně s Mapou kanálu.

 

Zdroj :